Politika privatnosti 2018-06-21T08:59:57+00:00

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Ova Politika privatnosti pokriva koje osobne podatke prikupljamo te kako ih koristimo, pohranjujemo, prenosimo i štitimo.

Koje podatke prikupljamo o Vama?
Kada se pretplatite se na naš newsletter ili odgovorite na anketu, prikupljaju se osnovni podaci o kontaktu kao što su e-mail adresa i Vaše ime.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo i pohranjujemo informacije o Vama kako bismo Vam slali obavijesti e-mailom o drugim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa.
Commel – Zagreb d.o.o. neće prodavati, razmjenjivati, prenositi niti davati vaše podatke bilo kojoj drugoj tvrtki.

Razdoblje čuvanja podataka
Vaše podatke čuvamo trajno, ili do prestanka zakonski obveznog razdoblja čuvanja.

Pristup osobnim informacijama i Vaša prava
Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje držimo o Vama. Ako želite kopiju nekih ili svih Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate na info@commel.hr. Možemo naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.
Imate pravo u bilo kojem trenutku tražiti da Vas isključimo s mailing liste za marketinške svrhe. Ako više ne želite da Vam šaljemo marketinške obavijesti, molimo kontaktirajte nas na info@commel.hr.
Želimo biti sigurni da su Vaši osobni podaci točni i ažurni. Imate pravo zatražiti da ispravimo ili uklonimo informacije o vama koje su netočne.
Imate pravo zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka, ako osobni podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni, ako povučete Vašu suglasnost na kojoj se temelji obrada ili ako nema drugog pravnog temelja za obradu.

Upotreba kolačića (Cookies)
Kolačići su tekstualne datoteke koje se nalaze na Vašem računalu za prikupljanje standardnih informacija o zapisnicima interneta i informacija o ponašanju posjetitelja. Ove se informacije koriste za praćenje korištenja web stranice i za sastavljanje statističkih izvješća o aktivnostima web mjesta.
Vaš preglednik možete postaviti da ne prihvaća kolačiće. Međutim, kao rezultat toga, u nekim slučajevima neke od značajki naše web stranice možda neće funkcionirat.
Molimo pogledajte našu Izjavu o kolačićima.

Ostale web stranice
Možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj web stranici, kao na primjer Google Analytics za praćenje posjeta našoj stranici i Youtube za video stream. Ove web stranice trećih strana imaju odvojena neovisna pravila o privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih web stranica. Ipak, nastojimo zaštititi integritet naše web stranice stoga su povratne informacije o ovim web stranicama dobrodošle.

Kako štitimo Vaše podatke
Commel – Zagreb d.o.o. provodi tehničke, fizičke i organizacijske mjere za održavanje sigurnosti Vaših osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja ili slučajnog gubitka, promjene, neovlaštene uporabe, neovlaštene izmjene, otkrivanja ili pristupa i protiv svih ostalih nezakonitih oblika obrade.

Promjene naše Politike privatnosti
Redovito pregledavamo Politiku privatnosti i postavljamo sva ažuriranja na ovu web stranicu. Ova Politika privatnosti ažurirana je 20.06.2018.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom Politikom privatnosti ili Vašim osobnim podacima koje posjedujemo, molimo Vas da nas kontaktirate na:
info@commel.hr  ili
Commel – Zagreb d.o.o.
Samoborska cesta 143, 10090 Zagreb

U slučaju nezadovoljstva našom Politikom privatnosti ili Vašim pravima, možete kontaktirati nadzorno tijelo za reguliranje zaštite osobnih podataka u Hrvatskoj – AZOP.
Share on social media: